Start your #Recharge

Fill in the form below and we will contact you

Meet the team

Hidde de Vries

Founder

Hidde de Vries heeft in het verleden een eigen mediabedrijf opgestart. Na 4 jaar is hij bij Google gaan werken, waar hij 5 jaar werkzaam is geweest. Dit heeft geresulteerd in een start-up mindset met een corporate inzicht. Vanuit zijn eigen passie voor wellbeing, vitaliteit en performance management is hij binnen Google bij diverse trajecten betrokken geweest totdat hij dit in 2015 vertaald heeft in de oprichting van The Recharge Company.

Mayke

Mayke Niestadt

Mind Fitness

Mayke Niestadt is niet alleen inspirerend zakenvrouw en oprichtster van Buck Agency. Ze is ook initiatiefneemster van het Inner Beauty Retreat, zo mogelijk het meest impactvolle retreat op dit moment. Zelf is Mayke de belichaming van bewustzijn en positiviteit. Voor de Recharge verzorgt zij dan ook de Recharge Mind Fitness en ook een van de Recharge Warming Up-series.

Mark

Mark Udo

Personal Trainer

Mark Udo is een absolute expert op het gebied van beweging en fitness. Hij geeft dagelijks workshops en personal training in de regio Amsterdam. Zijn specialisatie ligt in bodyweight training: Core training, High Intensity Interval Training (HIIT) en Kickboksen. Alles gericht op een krachtige basis en snelle opbouw van je conditie, zodat je snel progressie kan maken. De Recharge Warming Up-serie die Mark verzorgt brengt je in no-time weer terug in je conditie!

Thiemo

Timo Lamboo

Coach

Timo Lamboo is al jaren werkzaam als coach en trainer. Er zijn weinig mensen met zo’n passie en enthousiasme voor het vak als Timo en dat uit zich ook in zijn programma’s en trainingen. Zijn specialiteit ligt in het team-coachen en Vita-coachen; als aanspreekpunt binnen externe organisaties, als vertrouwenspersoon van het personeel.

Kristie

Kristie Mekking

Personal Trainer

Kristie Mekking is al jaren personal trainer en is een van de meest bekwame trainers die je je kan wensen. Ze neemt tijdens de training niet alleen de oefeningen met je door, maar zorgt er ook voor dat je de kennis van je lichaam en lichaamsperceptie ontwikkeld zodat je op een structurele en veilige manier zelfstandig verder kan sporten.

Yvon Kruger

Yvon Kruger

Online

Yvon Kruger is onze steun en toeverlaat achter de schermen. Zij managet ons team en zorgt dat iedereen weet waar die aan toe is. Ons hele platform en alle marketing en promotieactiviteiten vallen onder haar verantwoordelijkheid. Een perfecte klantervaring is haar NR 1. prioriteit!